Over ons

onze filosofieNatural Plastics ontwerpt, fabriceert en vermarkt producten die geen schade opleveren aan de natuur. Onze producten vinden hun oorsprong in reststromen van de agri- en tuinbouw.

Natural Plastics is sterk in de groene duurzame groenvoorziening en heeft een uniek gepatenteerd systeem op de markt gebracht voor ondergrondse boomverankering, dit aangevuld met bijbehorende producten van biokunststof zoals: drainage, watergietranden, maaibescherming, wortelbegeleiding, bamboebescherming etc.

Social Return On Investment

De producten van Natural Plastics worden gebruikt door diverse duurzame gemeenten, SW-bedrijven, boomkwekerijen en groenbedrijven. Al onze zelf geproduceerde grondstoffen van Cradonyl® voldoen aan de strenge Europese normen EN13432 voor compostering en biologische afbreekbaarheid. Natural Plastics heeft het volledige proces zelf in handen van de productie van het biokunststof granulaat tot de eindproducten!

Met Natural Plastics bomen planten is: natuurlijk duurzaam, esthetisch, CO2 reducerend, kosten reducerend en biologisch afbreekbaar. Denkt u verder eens aan de Social Return on Benefit, de carbonfootprint, de biodiversiteitsfootprint en het behoud van bossen met bomen. Dit vanwege het ontbreken van onnodige boompalen.

Sustainable Hero 2012
Winnaar 2012 : Natural Plastics
Lees verder op EY.com of Beco.nl